مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن سند در بانک ما تازه طریق وراث جهت تسویه وام

سلام سال 74 پدرم وامی ازاین بانک گرفتن ولی چون سال 76 فوت شد ودرسال 82 مادرم اینکه ورثه هرسه دختر وصغیر بود به همین دلیل شراب تسویه بدهی رو نداشتن تا اینکه درسال96 بود که با دوندگیهای بسیاربرای احیا کردن تنها چیزی که شاید روزی برایشان منبع درامدبشه البته یه بخشودگی تو یه مدت بود ازطرف بانک برای تسویه چنین افرادی که بدهکار بودن بوجود آمد که مبلغ 133میلیون نون بدهی که هم اصل ودیرکرد وخسارت بود قراربود باحدود24 میلیون تسویه کنن باقرض اینو جورکردموپرداختم الان که بدنبال فک سند رهنی به بانک رفتم دوباره مبلغ زیادی حدود180میلیون گفتن باید پرداخت کنم اونم به این معنی نیس که فک رهن بشه الان این مشکل من که بخاطر شرایط زندگی برام بوجودامده چجوری میتونم حل مفصل کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر بانک سود بیشتر از مصوبه بانک مرکزی دریافت کرده باشد می توانید دادخواست بر علیه بانک اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بانک برخلاف قانون سود گرفته باشد می توانید علیه بانک طرح دعوا کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید
سوال ابهام دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه بانک سود فراقانونی می خواهد باید دادخواست به طرفیت بانک دهید