مشاوره حقوقی رایگان - ماشین شامل کالا قاچاق

سلام بنده دو هفته پیش مقداری دم پای از ماشینم گرفتن و 140 میلیون سند میخاست ازاد شم چون ماشین ب نام خودم بود گفتن سند نمیخاد بزاری ماشین بجا سندت هست الان ارزیابی کلاا شده قیمتش سیزده میلیون در امده قاضیم دستور ازادی ماشینو نداده بنظرتون ماشین بهم میدن یا مصادره میکنن اگ مصادره میکنن چطور اولش گفتن اگ صدو چهل میلیون سندو بزارم ماشینو ازاد میکنن؟و در کل الان من چکار کنم ماشینمو مصادره نکنن بنام خودمه

پاسخ ها :

مصادره خودرو به علت حمل کالای قاچاق آزاد کردن خودروی توقیفی خودرو حمل کالای قاچاق خودرو توقیفی کالای قاچاق