مشاوره حقوقی رایگان - تصادف بدون گواهینامه موتور

سلام برادرم با موتور بدون گواهینامه با موتور تصادف کرده و شخصی که مسافر اون موتور بوده اسیب دیده.
اما در کروکی برادرم مقصر نیست .اما اون شخص موتوری و سرنشینش که اسیب دیده بخاطر نداشتن گواهینامه از برادرم شکایت کردن.موتور برادرم بیشتر از 50 میلیون خسارت برداشته.اون شخص موتوری که در کروکی پلیس مقصر شده،بیمه داره.ایا بیمه اون فرد مقصر با توجه به اینکه برادرم گواهینامه نداشته خسارتی میده؟این شکایتی که کردن باعث میشه کل هزینه های درمان اون سرنشین و موتور برادرم رو مجبور بشیم خودمون پرداخت کنیم؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام خسارت از محل بیمه نامه راننده مقصر پرداخت خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان میتوانید معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است...