مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه دادگاه

سلام
ببخشید مزاحم شدم
یکسوال داشتم!
واس من یه احضاریه دادگاه اومده که نماینده دادستان و شاکی متهم باید در اون تاریخ حضور یابند!
موضوع پرونده مربوط به سواستفاده از مدارک شخصی بنده (عکس کارت ملی و شناسنامه) بوده که در یک سایتی مانند ...، مورد استفاده قرار گرفته و از این طریق مبلغ 3میلیون تومان از حساب متهم خالی شده. خب من جدا از این 2 الی 3 پرونده دیگه هم داشتم از قبل در همین مورد سواستفاده که تونستم موفق بیرون بیام و راحت منع تعقیب بخورم. مبالغی بین 100ت الی 5میلیون
حال میخواستم بدونم آیا اگه من نرم به دادگاه، ممکنه حکم زندان بده قاضی؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به نوع اتهام ، دلایل اتهام و تشخیص قاضی دارد