مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر از خانواده

سلام. من دختری مجرد و 30 ساله هستم شرایط زندگی اصلا خوبی رو ندارم از طرف خانواده فشار و محدودیت بهم وارد میشه، در صورت رفتن از خانه و رفتن به شهری دیگر ایا خانواده میتونه من رو برگردونه؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید مستقل زندگی کنید و کسی حق دخالت ندارد
در صورت مزاحمت می توانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید و ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود از لحاظ قانونی منعی در این خصوص برای شما وجود ندارد و.....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و باید اسناد و مدارک شما به همراه اظهارات شما در کنار هم بررسی شود و به نظر قطعی رسید

یک وکیل :

با سلام
منع قانونی برای اینکار وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به سن قانونی رسیده اید را می توانید مستقل عمل کنید اما توصیه می شود برای حل مشکلات خود راه حل مناسب تری را انتخاب کنید و سعی کنید با خانواده مدارا کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر ولی در این خصوص محتاطانه و با تامل بیشتر عمل کنید چون اصولا راه بازگشتی ندارد