مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام
من یک پسر 12 ساله دارم که پدرش درخواست حضانت و تحویل فرزند کرده پسرم نمیره پیش باباش و پدرش مشکل داره مدارکی مثل فحاشی به من و پسرم و ضرب و جرح با من دارم آیا دادگاه حرف پسرم رو گوش میکنه

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بله مدارک باید به دادگاه ارائه گردد و دادگاه مدارک را بررسی و ارز کودک سوال می گردد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت انجام یک دفاع محکم امکان سلب حضانت از پدر وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
نکته مهم آن است که دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دادگاه حتما مصلحت فرزند را در نظر میگیرم و به خواست وی هم توجه میکند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازمند دفاع است و باید در دادگاه اثبات شود که ایشان شایسته نگهداری فرزند نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید مدارک و مستندات خودتان را به دادگاه ارائه دهید...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای اینکه حضانت فرزند به شما سپرده شود باید عدم صلاحیت زوج احراز و اثبات گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه به مصلحت فرزند تصمیم می‌گیرد