مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر 7 ساله

بنده از همسرم جدا زندگی میکنم و قصد طلاق دارم دخترم به شدت به من وابسته است و در سن 7 سالگی باید علی رغم میل خودش به دست پدرش داده شود و میدانم که بسیار اذیت خواهد شد. چطور باید قاضی را قانع کنم تا بخاطر مصلحت بچه اجازه دهد پیش خودم بماند؟ چه ادله ای نیاز است برای این کار؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر یارای قانع نمودن قاضی رو داشته باشید موضوع به پزشکی قانونی وروانپزشک ارجاع میشه تا میزان وابستگی و تاثیر دوری از شما بررسی بشه.البته جنسیت بچه هم در این میان موثره.در صورتیکه توضیحات کامل نبود می تونید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
نکته مهم آن است که دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد....