مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام نوزاد دو ماهه

سلام اسم دخترم هانیسا همه به اشتباه پانیسا و آنیسا متوجه میشن و خیلی برام عذاب که هر جا میرم باید بعد گفتن اسم کلی توضیح بدم که با ها شروع میشه خسته شدم و از طرفی اسم یکی از اقوام انیسا هست که همش میگن مشابه اونه و خیلی از این بابت هم عذاب میکشم میخواستم ببینم ممکنه اسم رو از هانیسا به نیلماه تغییر بدم تو رو خدا کمکم کنید اسم رو تغییر بدم تو خانواده خیلی مورد تمسخر قرار میگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

تغییر نام فقط با اجازه دادگاه ممکن هست.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
ماده 20 قانون ثبت احوال مقرر داشته انتخاب اسامی که موجب هتک حیثیت و مقدسات اسلامی باشند، عناوین کشوری یا لشکری و القاب، نام‌های زننده و مستهجن، نام‌های نامتناسب با جنس، نام‌های معرف صفات مذموم و مغایر با ارزش‌های والای انسانی، نام‌هایی که موجب تحقیر اشخاص می‌شود یا دارای معنای لغوی که در جامعه قابل پذیرش نباشد ممنوع و قانون تغییر آن‌ها را جایز دانسته است.
میتوانید به شورای ثبت احوال مراجعه و درخواست بدهید و اگر نپذیرفتند به دادگاه مراجعه و دادخواست بدهید .