مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی

سلام خسته نباشید بنده خانمی هستم که به خواستگارم مبلغ زیادی پول جهت سرمایه گذاری داده بودم بعد درخواست کردم که بابت پول هایی که ازم گرفتن یک برگه چک به من بدهند (از قبل من برای ایشون دسته چک گرفته بودم )که در روز حادثه به درب منزل ما مراجعت نموده و با تهدید و ضرب و جرح بنده درخواست دسته چک را از من داشتند که بنده درحال حاضر از ایشون دو تا شکایت کردم که هر دو دادگاه دو ماه دیگه هست حالا برام تو ثنا ابلاغیه اومده اتهام انتسابی امروز به دادگاه رفتم میگن اون آقا از من شکایت کرده در صوتی که نه من و نه خانواده از اون تاریخ به بعد هیج ارتباط کلامی یا غیره با ایشون و خانواده شون نداشتیم و فقط مراحل قانونی رو پیش رفتیم و من همه اینها رو هم امروز به قاضی گفتم و قرار التزام صادر شد و گفتن هفته بعد هم بازم برم الان من سوالم اینه من چطور می تونم از حقم و آبرو و پولی که از دستم رفته دفاع کنم ؟و چطور پرونده من برای دو ماه دیگه است با وجود اینکه هم پزشکی قانونی رفتم و هم شاهد ضرب و جرح داشتم ولی برای ایشون سریع به اتهام انتسابی رسیده در صورتی که من هیچ کاری نکردم به قاضی هم تمام مدارک و حتی فیش های واریزی مو نشون دادم. عذر میخوام طولانی شد خواهشا منو راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر برای پرداخت پول پرینت حساب یا دلیل و مدرک دارید فورا وکیل بگیریدو مطالبه کنید . درخصوص دیگر موارد اقدامات قاضی چرا بردار نیست. در نهایت هر تصمیمی گرفت قابل اعتراض هست. شما مواظب باشید فریب احساسات را نخورید و بدون جهت به کسی اعتماد نکنید.