مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام مهدی

سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
برای تغییر نام مهدی به مهیار یا امیرمهدی میشه از طریق ثبت احوال اقدام کرد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است امکان پذیر است
ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا پیگیری کنید
اگر موافقت نشد دا‌دخواست بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر صرفا از طریق دادگاه باید اقدام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق ثبت احوال اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌تواند درخواست بدهید و ما اگر نتیجه نداد از طریق دادگاه علیه اداره ثبت احوال دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست بدهید
و در صورت رد درخواست ، شما باید در دادگاه دادخواست تغییر نام مطرح نمایید
و باید دلیل داشته باشید