مشاوره حقوقی رایگان - زمین ورثه ای

سلام
بنده حدود 20 سال است پدرم به رحمت خدا رفته از پدر پدرم بهش زمین هایی ارث رسیده بوده ولی ارزش چندانی تاکنون نداشته مادرم هم به علت اینکه فامیل بودن بین ما و فامیل ها بهم نخورد چیزی به ما نگفته حالا این فامیلا به جون هم افتادن عمه خودم اومده بهم گفته سهم منو عمه بابام بهش نمیده رفتم دیدم خونه رو یکی ادعا کرد از بابام قولنامه داره ولی شاهد و ... نداره فقط امضای بابامه بهش گفتم امضای بابامو میشناسم نشونم بده قبوله که آخر سر گفت نداره .دوتا زمین هم بلاتکلیفه .میمونه دوتا باغ که عمه خودم با عمه بابام دعوا دارن رفتم دیدم قولنامه قدیمیه ولی امضای بابام بعدن روش بایه خودکار دیگه خورده اونم با کلی ایراد و عمه خودم که ورثه هست هم اصلا امضا نکرده اونیکی هم که اصلا نشون ندادن به نظرتون چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنماییم کنین تمام روستا هم به حق بودن من رای میدن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راه احقاق حقوق شما وجود دارد
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید.
نسبت به آنچه شک دارید میتوانید ادعای جعل و انکار و تردید نمایید.
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر پدرتان امضا نکرده است می توانید بطلان قولنامه را دادخواست بدهید...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است که باید اسناد و مارک شما رویت شود و در کنار آن صحبت های شما هم شنیده شود بعد نظر قطعی داد