مشاوره حقوقی رایگان - مصادره کامیون لیزینگی

باسلام.خواهش میکنم بفرمایید که آیا ماشین لیزینگی را ستاد مبارزه با مواد مخدر مربوط به سایپا دیزل را میتواند مصادره و به و به فروش برساند؟اگر به مزایده گذاشت و فروش رفت آیا پولش قابل پس گرفتن است توسط مستاجر یاسایپا دیزل؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ارتباطی به لیزینگی بودن ندارد . بله میتوان مزایده نمود ولی حقوق مرتهن باید رعایت شود