مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد رهن و اجاره

سلام
من یک قرارداد رهن و اجاره با مستاجر امضا کردم مدت این قرارداد به اتمام رسیده و مستاجر قصد تخلیه مغازه رو نداره
این قرارداد رو خودم تنظیم کردم و من و مستاجر و سه تا شاهد اثر انگشت و امضا کردن
مفاد این قرارداد کاملا مشابه قراردادهایی هست که در مشاور املاک هست
میخواستم ببینم با این قرارداد میتونم دادخواست حقوقی برای گرفتن حکم تخلیه مغازه بدم؟
ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است که باید اسناد و مارک شما رویت شود و در کنار آن صحبت های شما هم شنیده شود بعد نظر قطعی داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مثل قراردادهای دیگه می توانید دستور تخلیه بگیرید.
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
برای تنظیم اجاره نامه الزامی به حضور در دفتر املاک نیست و اشخاص خودشان نیز می توانند تنظیم کنند. فقط در قرارداد اجاره بهتر است دو نفر شاهد امضاء کنه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله درخواست تخلیه فوری قابل طرح است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است آری می‌شود
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا دادخواست تخصصی تنظیم گردد و... و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله میتوانید دادخواست تخلیه اقامه نمایید