مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار برگه تسویه بدون سربرگ

سلام و وقت بخیر
کارفرمای اینجانب حقوق 3 ماهه اول سال 1401 بنده رو پرداخت نکرده. به مدت نزدیک به 3 سال در این شرکت کار میکردم تا اینکه قرارداد بنده در تاریخ 31 خرداد 1401 به پایان رسید .
شرکت ما یک شرکت فناوری اطلاعات بود که برای فرودگاه... کار میکرد و پیمانکار فرودگاه بود .

ناظر فرودگاه به اجبار از ما برگه ای امضا شده و انگشت زده شده دریافت کرده که ما کامل حق خودمون رو دریافت کردیم
تهدید کردن اگه پولتون رو میخواین این برگه رو امضا کنید و قول دادن پیش از تسویه حساب شرکت این برگه رو به شرکت تحویل ندهند و هنوز هم نداده اند ولی به اجبار از ما امضا گرفتن.
بجز اون برگه ما هیچ برگه دیگه ای بابت تسویه به شرکت ندادیم در این 3 سال .
سوال من اینجاست
اگر من الان از شرکت شکایت کنم و به نحوی شرکت به اون برگه های ما دسترسی پیدا کنه , آیا اون برگه ها اعتباری دارند ؟
برگه ها غیر رسمی بوده بدون سربرگ شرکت یا فرودگاه ولی امضا و اثر انگشت دارد .
حالا میخوام بدونم در صورت اتفاق افتادن همچین حالتی کاری میشه کرد یا با امضا اون برگه ها عملا دست من به جایی بند نخواهد شد .
و آیا با توجه به پایین اومدن ارزش پول از خرداد قانونی بابت دیرکرد پرداخت حق کارگر وجود داره یا نه .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد