مشاوره حقوقی رایگان - ایا پای سرباز گیر میشود؟

یک افسر گشت به همراه یک سرباز به مدت 3 شب، مشغول گشت شبانه بودند، در طول این سه شب‌، افسر به هرکس ک‌ه گیر میداد، مردم پیشنهاد رشوه میدادن تا افسر ولشون کنه
ولی افسر میرفت تو ماشین مینشست و به سرباز با تحکم میگف برو پول و‌ بگیرو و نگو که من گفتم و‌ من میخوام، و سرباز که امتناع میکرد میگفت اگه پول و نگیری و نیاری ، میرم به رییس کلانتری زیرابت و‌ میزنم که دیگه نتونی‌ بری خونه، و سرباز اجبارا میگرفت و به افسر میداد و افسر کسایی که گرفته بودو ول میکرد،حالا بعد از این 3 شب ، این افراد رفتن بازرسی شهر و از دست افسر و سرباز ‌شکایت کردن ، مبنی بر اینک رشوه خواستن و‌ ما مجبور شدیم رشوه بدیم، و بعد چندین روز بعد یکی از انها به افسر گشت رضایت محضری داد و رفت در دادسرای نظامی از سرباز به جرم اخذ رشوه شکایت کرد، ضمنا این رو‌هم بگم که این افسر گشت از قبل هم پرونده ی رشوه گیری دارد که به قید وثیقه ازاد است، حالا سوال من اینه که خطری سرباز رو تهدید میکنه؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بله مباشر جرم ایشان بوده و باید پاسخگو باشد و ثابت کند که هیچ اراده ای از خودش در گرفتن رشوه نداشته و مکره بوده

پرسشگر :

چطور ثابت کنه؟
مامور تهدیدش میکرده که اگه نگیری میرم به رییس کلانتری میگم که واست دو خط بنویسه دیگه نتونی بری خونت، یا میگفت موادایی که از متهم گرفتم و به رییس کلانتری میگم از جیب تو گرفتم
با یه وکیل مشورت کردم گفت بحث امر و مأمور و باید بیارین وسط بتونین براعت بگیرین

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم