مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در جعل

حکم معاونت در جعل و اخذ و ایصال رشوه در نیروهای مسلح چیست و مبلغ رشوه 1250هزار تومان میباشد. ممنون
آیا درصورت اخراج حکم بدل وجود دارد؟؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سوال شماروشن نیست،اگرتاکنون اثبات نشده به سادگی قابل اثبات نیست،لذاموضوع بسیارظریف است و باید وکیل ورودکند،درخدمتیم.

یک وکیل

معاونت در جعل یک تا دو درجه پایین تر از مجازات مباشرت در جرم جعل با توجه به ماده 19 قانون مجازات اسلامی. مطابق ماده 3 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و ...برای مرتشی (رشوه گیرنده) به ترتیب زیر مجازات تعیین شده است: در صورتیکه قیمت مال یا وجه مأخوذ بیش از بیست هزار ریال نباشد به انفصال موقت از شش ماه تا سه سال، و چنانچه مرتکب در مرتبة مدیرکل یا همطراز مدیرکل یا بالاتر باشد به انفصال دائم از مشاغل دولتی محکوم خواهد شد، و بیش از این مبلغ تا دویست هزار ریال از یک سال تا سه سال حبس و جزای نقدی معادل قیمت مال یا وجه مأخوذ و انفصال موقت از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد و چنانچه مرتکب در مرتبة مدیرکل یا همطراز مدیرکل یا بالاتر باشد بجای انفصال موقت به انفصال دائم از مشاغل دولتی محکوم خواهد شد. در صورتی که قیمت مال یا وجه مأخوذ بیش از دویست هزار ریال تا یک میلیون ریال باشد مجازات مرتکب دو تا پنج سال حبس به علاوه جزای نقدی معادل قیمت مال یا وجه مأخوذ و انفصال دائم از خدمات دولتی و تا 74 ضربه شلاق خواهد بود و چنانچه مرتکب در مرتبة پایین تر از مدیرکل یا همطراز آن باشد بجای انفصال دائم به انفصال موقت از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
در صورتی که قیمت مال یا وجه مأخوذ بیش از یک میلیون ریال باشد مجازات مرتکب پنج تا ده سال حبس به علاوه جزای نقدی معادل قیمت مال یا وجه مأخوذ و انفصال دائم از خدمات دولتی و تا 74 ضربه شلاق خواهد بود و چنانچه مرتکب در مرتبة پایین تر از مدیر کل یا همطراز آن باشد بجای انفصال دائم به انفصال موقت از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

در این مورد بهتر است مشاوره حضوری داشته باشید چرا که وکیل با دانستن جزییات بهتر می تواند شما را راهنمایی نماید

یک وکیل

سلام " فقط صدر سوال را پاسخ می دهم که در خصوص مجازات معاون در جرم جعل ، مجازات وی یک الی دو درجه به تشخیص قاضی صادر کننده حکم از مجازات مباشر کمتر است و پاسخ بقیه اش هم انشاءا... بماند برای مشاوره حضوری با هر یک از همکاران که صلاح می بینید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مشاوره برای طی طریقی صحیح برای رسیدن به هدف مطلوب است.این سوال شما نتیجه ای برای شما ندارد.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در صورتی که قیمت مال یا وجه مأخوذ بیش از دویست هزار ریال تا یک میلیون ریال باشد مجازات مرتکب دو تا پنج سال حبس به علاوه جزای نقدی معادل قیمت مال یا وجه مأخوذ و انفصال دائم از خدمات دولتی و تا 74 ضربه شلاق خواهد بود
در صورتی که قیمت مال یا وجه مأخوذ بیش از یک میلیون ریال باشد مجازات مرتکب پنج تا ده سال حبس به علاوه جزای نقدی معادل قیمت مال یا وجه مأخوذ و انفصال دائم از خدمات دولتی و تا 74 ضربه شلاق خواهد بود