مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام. بنده در سال 73 در حین انجام وظیفه نگهبانی در پارک ساعت ارومیه مورد چاقو کشی یه فرد ناشناس قرار گرفتم که پرده دیافراگمم و پاره گی لبه کبد و تراکئوستومی جراحی شدم الان کمیسیون 140 ناجا به بنده رای معلول خدمتی داده آیا به بنده جانبازی تعلق نمی گیرد با اینکه ارومیه منطقه عملیات و این همه جراحی شدم میگن طرف روانی بوده باید ترویست میشد چرا قبول نمی کند من الان نمی توانم بخطر ریه هایم زیاد کار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

تشخیص جانبازی با کمیسیون پزشکی هست و شما هیچ اقدامی نمیتوانید بکنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم