مشاوره حقوقی رایگان - خیار عیب

سلام. بنده زمین کشاورزی که دارای یک حلقه چاه خوشه یک بدون مجوز بود را خریده و سپس به نفر دیگری فروختم و قیمت زمین نسبت به قیمت زمین آبی بدون مشکل 50 درصد پایین تر فروختم . کلیه خیارات را هم اسقاط کردیم. حالا بعد از یک سال خریدار آمده و می گوید چاه آب فرسوده و تخریب شده است و شکایت فسخ معامله و تودیع خسارات کرده. آیا بنده محکوم می شوم و آیا در صورت فسخ معامله باید خسارت بپردازم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر معامله قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد و