مشاوره حقوقی رایگان - دعوای حقوقی

باسلام و خدا قوت بنده میخواستم بابت خیار عیب و تدلیس معامله بیعی را فسخ کنم (حقوقی) ولی هیچ مشخصات مکانی و یا کد ملی ازش ندارم و فقط و فقط یک شماره تماس دارم و یک شماره حساب بانکی چگونه باید میتونم پیگیری بکنم؟
چون دفتر خدمات الکترونیکی رفتم میگه تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کن ولی فکر میکنم اگر برود دادسرا احتمالا پرونده را رد کنه ، شیوه درستش چیه خواهشاً راهنمایم کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مشخصات ایشان را بدست اورید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

خب در مبایعه نامه مشخصات هست از اون بنویسید اگر مبایعه ندارید با واریز پول بانکی از بانک مشخصات صاحب حساب بدین که اگر قراداد اینا ندارید همون کیفری شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید مانور متقلبانه ای رخ داده است یا خیر
باید بررسی شود