مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو متوفی

با سلام و عرض ادب
متوفی پدر بزرگ بنده 2 ماه قبل از فوت خودرو خود را به صورت اقساط به یکی از اقوام دور قولنامه ای فروختند و مبلغی نقد دریافت کردند و مابقی چک که نمیدانم در قولنامه ذکر شده است یا خیر ولیکن ان چک به نام یکی از عموهایم نوشته شده به عنوان امین وراث که دیگر خواهر و برادران شاهد این بودند که عمویم امین ان چک هست نه صاحب پول و چون پدر بزرگم دچار بیماری سرطان بودند دیگر توان رفت و امد نداشتند و در همین مدت ایشان فوت کردند و ما تا مراسم 40 ایشان ادای احترام کردیم و قرار شد چند روز بعد از مراسم به کارها رسیدگی کنیم از انجا که 10 روزی به موعد چک مانده بود ما با خریدار تماس گرفتیم که ایشان به 3 نفر از وراث گفتند چک را پاس نمیکنیم تا شما تکلیف سند و تعویض پلاک مشخص شود
ولیکن با نامبرده در چک که عموی بنده هستند پنهانی توافق کردند و چک را در ازای وجه گرفته اند و 25 میلیون نیز کم کرده اند از کل مبلغ چک که بروند بدون حضور وراث و بدون برگه انحصار وراثت برای سند با پارتی بازی اقدام نماید ایا وراث میتوانند با این شرایط توقیف ماشین را بگیرند با سپاس فراوان ممنون میشم در اسرع وقت جوابگو باشید که اقدامات لازم را انجام دهیم.

پاسخ ها :

یک وکیل

معامله محقق شده و دلیلی بر توقیف وجود ندارد. وراث قانونی تنها برای مطالبه ثمن معامله طبق قولنامه اقدام کنند.