مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط

با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم آیا زندانی که هم جرم سرقت تعزیزی و مواد مخدر دارد میتواند برای هرکدام جداگانه درخواست آزادی مشروط بدهد؟یا کلا 1بار میتواند از آزادی مشروط استفاده کند؟تا حالا هم استفاده نکرده.با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک بار می‌توان از آزادی مشروط استفاده کرد با جمع بودن دیگر شرایط این نهاد تخفیفی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. تنها برای یکبار می توان از این نوع آزادی استفاده کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کلا یکبار می‌تواند درخواست آزادی مشروط دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید
یا از طریق رئیس زندان پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دستورالعمل های داخلی زندان را رعایت کند با موافقت قاضی ناظر زندان و معاونت زندان شهر به توانند تقاضای آزادی مشروط دهد اما با گذشت یک سوم از مجازات

یک وکیل :

سلام در صورتی که در یک دادنامه باشد فقط یک بار برای هر دو مجازات

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

استفاده از آزادی مشروط مطابق آن که در قانون مجازات اسلامی آمده است یک بار میتواند استفاده کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تنها برای یکبار می توان از این نوع آزادی استفاده کرد