مشاوره حقوقی رایگان - تعرض

با سلام
بنده امروز به اتفاق همسرم به مغازه نجاری جهت حل موضوعی مراجعه کردیم . در حین گفتگو صاحب مغازه چندین بار نسبت به بستن درب اقدام نمود که با مخالفت همسرم مواجه شد. ناگاه در حین صحبت و با عصبانیت یقه بنده را گرفته به عقب مغازه پرت کرد و خانم بنده را هم به بیرون هل داد و درب را به گونه ای به هم زد که شیشه شکسته و به صورت خانم ریخته و لب فوقانی ایشان را زخم کرد.لطفا زاهنمایی بفرمایید با توجه به تعرض ایشان به بنده و حریم خانم به چگونه تنظیم شکایت نماییم.
با سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مراتب را باید صورتجلسه می‌کردید.
اکنون اگر شهودی وجود دارد، یا مستندی سریعا طرح شکایت نمایید تحت عنوان ایراد ضرب و شتم و ضرب و جرح عمدی و توهین عملی.....
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و