مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز پدر به فرزندان و نوه، فراگیر کردن موضوع بعد از سالها به قصد تحقیر خانواده توسط عروسها

سلام و تشکر از دادراه و وکلای دلسوز آن:
پدر خانواده بسیار بداخلاق و در کودکی به فرزندان خود تجاوز کرده (نمی دانم تا چه حد) و همسر اطلاع نداشته، بعد از سالها و ازدواج فرزندان، دوباره به دختر دخترش (نوه) که 5 ساله بوده تعرض کرده، اینبار بعد از مدتی داماد و دختر و همسر متوجه میشن ولی با رعایت احتیاط در تنها نگذاشتن بچه ها با وی و سکوت برخوردی نمی کنند1. برخورد صحیح وحکم قانونی افراد چیست؟ 2.بعدازسالها یکی از عروسها دعوای لفظی برسررفت وآمد کم به خانه ایشان، با پدرشوهر کرده و اتفاقا بعدها متوجه این موضوع میشود و شاید برای انتقام وتحقیر همسر وخانواده اش ، سرحرف را برای کل عروسها وخانواده باز میکند و پسرها تازه یادشون میاد که باید با کل خانواده قطع ارتباط کنند چون مادر و خواهر خانواده فهمیدند و هیچ برخوردی نکردند ! در حالی که خودشان نیز از بچگی درگیر ماجرا بودند، در این حالت برخورد صحیح چیست و قانون چه کسی را مقصر می داند؟متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهترین راهکار تعهد کتبی محضری با حضور دو نفر شاهد است . زیرا هم اقرار برای اینده محسوب میشود و هم اینکه جلوی ابرو ریزی خانوادگی گرفته میشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است شکایت کنید تا رسیدگی شود موضوع بسیار حایز اهمیتی است و از یک سو تهدیدات و آسیبهای جدی اتی هم متصور است و یا به دادستان محل اطلاع رسانی کنید تا تمهیدات و اقدامات لازم صورت گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه مدت زمان زیادی ( بنا به گفته خودتان در صورت سوال که فرموده اید در کودکی به فرزندان تجاوز شده ) احتمال اثبات این امر در خصوص فرزندان این آقا بسیار کم و حتی نشد است اما در مورد نوه دختری در صورت شکایت توسط والدین و درخواست مراجعه به پزشکی قانونی امکان اثبات وجود دارد اما می تواند ابعاد متفاوتی از بعد های گوناگونی برای خانواده شما را داشته باشد . سکوت جایز نیست و بهتر است با این آقا برخورد شود چرا که در این گونه موارد فرد متجاوز تا زمانی که این مساله عیان نشده و با وی برخورد نشده باشد معمولا به این رفتار و اعمال ادامه می دهد ،
بهتر است هم با یک مشاور خانواده و هم یک وکیل گفت و گوی متقابل داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کودک آزاری شکایت کنید.
به نظر بنده بهتر است از نامبرده فاصله بگیرید و موضوع را خودتان حل و فصل کنید و شکایت از نظر بنده در اینگونه موارد راه حل درستی نیست و بهتر است بی سر و صدا مشکل را حل و فصل کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در مورد اول شما تکلیفی ندارید . در خصوص کودک آزاری اگر مطمئن می باشید می توانید با استناد قانون« حمایت از کودکان ونوجوانان» موضوع را به دادستان عمومی وانقلاب محل زندگی خود اعلام نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتر است از این افراد فاصله گرفت و موضوع را بدون شکایت وکلانتری حل و فصل کرد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بدون اثبات همگی مرتکب جرم افترا نسبت به پدر خانواده می شوید. برخورد قانونی نیاز به ادله دارد. به مشاور مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام موضوع کاملا بستگی به شواهد و مدارک و نحوه دفاع در محاکم می باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

صورتجلسه همه اعضای خانواده و معرفی پدر به تیمارستان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نباید سکوت کنید سریعا با مشاوره خانواده برای مهار این آقا تماس بگیرید و بابت تجاوز به نوه اگر مدرکی دارید شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر می خواهید شکایت کنید باید ادله کافی برای ثابت کردن آن وجود داشته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اشاعه فحشا ومنکر خود جرم است و اگر ایشان درصدد ابریزی می باشد قابل شکایت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در خصوص کودک آزاری می توانید شکایت نمایید