مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام.من یه خانه معامله کردم به مبلغ 2میلیارد و 200میلیون.بعد متوجه شدم که صاحب املاک دروغ گفته و به خریدار داده 2میلیاردو 250میلیون.بعد میگه که این رو برا هزینه های خانه در نظر گرفتم که خودم خرج کنم برا خانه.خواستم بپرسم املاک حق همچین کاری دارد یا نه؟آیا من میتوانم اون 50میلیون بگیرم یانه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
ابتدا به اتحادیه املاک مراجعه نمایید
و سپس حتما شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تخلف است
به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید.... و گزارش دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.