مشاوره حقوقی رایگان - اخراج بدلیل غیبت

سلام من کارمند 24سابقه بانک ملی هستم سالهاست بدلیل سنگینی کار دیسک گردن، کمر،تنگی کانال نخاعی ازکارافتادگی برای نوشتن‌ دست وچندسالیست که دوساعت تقلیل که داشتم. بعد چهار ماه غیبت بخاطر مشکلات‌ ذکر شده اداره‌ تهديد به‌ اخراج کرده. با وجود ارسال‌ ام آر آی ستون‌ فقرات مدارک‌ بيشتر(؟) میخوان والا اخراج..می‌تونن اخراجم کنن؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت پیگیری کنید تا مشکلی ایجاد نشود

یک وکیل :

سلام بفرمایید چه بیمه ای دارید؟

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کمیسیون های پزشکی باید در این زمینه پاسخگو باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید درخواست از کار افتادگی بدهید تا در کمیسیون مطرح پزشکی موضوع بررسی شود اما اگر بدون دلیل ترک کار نماید امکان اخراج شما وجود دارد