مشاوره حقوقی رایگان - آلودگی صوتی

با سلام و تقدیم احترام در حریم قانونی خط 132 کیلوولت در آپارتمانی ساکن هستیم. دو ماه پیش بطور ضربتی اقدام به نصب و راه اندازی پست 132 کیلوولت به 20 کیلوولت با یکدستگاه ترانسفورماتور با ظرفیت بالا درست زیر خط 132 کیلوولت نموده اند. فاصله قسمت برق دار ترانس مذکور از دیوار اتاق ما کمتر از 9 متر میباشد.1- صدای ناهنجار و مداوم ترانس بخصوص در پیک بار و سکوت شب2- لرزش اتاق ها و واحدهای ساختمان بخاطر لرزش و کارکرد ترانس3- روشنایی پروژکتورهای محوطه که به داخل اتاقها میرسد4-عدم بکارگیری دیوار و استفاده از فنس که پرسنل داخل محوطه پست با هر پوششی از فاصله 6 متری همگی ایجاد مزاحمت نموده اند. آیا راهکار قانونی وجود دارد؟ توضیح اینکه پست متعلق به یکی از شرکت های برق منطقه ای می باشد.
بی نهایت ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله به کمک وکیل متخصص میتوانید با ارایه دادخواست قلع و قمع مربوطه رو با جلب نظر کارشناس به علت زیان آور بودن و نیز مزاحمت بخواین. شکایت کیفری مزاحمت به احتمال زیاد جواب نخواهد دادولی طریقه دیگری است جهت احقاق حق