مشاوره حقوقی رایگان - در خواست قباله نامه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما ...روز قبل عقد مادر شوهر و پدرشوهرم و شورای محل و تعدادی زیادی فامیل نشستن در مورد مهریه وووو توافق کردن قرار شد مراسم عقد با خانواده عروس که من باشم باشه و مراسم عروسی بعلاوه سفر کربلا به عهده خانواده داماد در قباله نامه که روی برگه نوشتن و همگی امضا کردن تعدای وسایل قید شد که خانواده داماد بدهند ولی با گذشت دو سال زدن زیرش شوهرم ناراحت هست از دست شون میگه شکایت کن چون برام هیچ کار نکردن ...حالا لطف کنید راهنمایی کنید آیا شکایت تاثیر داره و کجا شکایت کنم ...ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

چنانچه برا ی اثبات ادعا مدرک داشته باشید میتوانید علیه متعهد یا متعهدین دادخواست الزام به انجام تعهد طرح کنید.