مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام. شوهر من پس از یکسال ترک منزل و بعد از اینکه من به استناد بند 8 عقدنامه دادخواست طلاق دادم و رای دادگاه بدوی به نفع من صادر شد تقاضای الزام به تمکین داد. الان توی روند پرونده زده نسبت به دعوی شوهرم مبنی بر محکومیت من حکم اعلامی صادر شد. این یعنی دادگاه تمکین به نفع شوهرم رای داده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

طبیعی هست مادام که طلاق صادر شده و شما عذر موجهی نداشته باشید باید در تمکین زوج باشید