مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق

سلام وقت بخیر
همسر اول بنده که جدا شدیم مهریه خودشو از یک چهارم حقوق بنده درخواست کرده و از سالها قبل دریافت میکنه و الان همسر دومم نیز با ترک منزل از اداره ثبت اقدام کرده تا از حقوقم طبق قانون یک چهارم رو توقیف بکند.
سوال من اینجاست که با اینکه یک چهارم حقوقم به همسر اول واریز میشه حال برای همسر دومم نیز یک چهارم دیگه حقوقم توقیف میشه یا همون یک چهارم اولی بینشون تقسیم میشه و یا ابتدا بایستی مهریه همسر اول تموم بشه بعد دومی شروع بشه
ممنون میشم بطور کامل جواب سوالمو بیان کنید ممنون.

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام هر کدام یک چهارم می تواند توقیف کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما نیازمند بررسی است که باید به تاریخ این اقدام ها توجه کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیریه چهارم بین آنها تقسیم می شود مگر اینکه مالی دیگری از شما توقیف کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فقط 1/4 حقوق قابل توقیف است و به همسر اول پرداخت خواهد شد

و در مورد مهریه همسر دوم ، باید
پیش قسط و اقساط تعیین شده
توسط دادگاه را پرداخت نمایید