مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن چک توسط ورثه

سلام
اگه شخصی فوت کند.ورثه چگونه میتوانند چکی که به نام او بوده را بگیرند.وچقدر زمان میبرد.ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

چک نزد بنگاه مسکن بابت تحویل آپارتمان خریداری شده الان آپارتمان آماده تحویل.اما فروشنده فوت نموده.چک تحویل وراث باید گردد .وراث چگونه باید چک رو تو بانک به پول تبدیل وچقدر زمان جهت گرفتن چک لازمه.ممنون

یک وکیل

با انحصار وراثت و اعلام کتبی به بانک

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
در صورت عدم توافق با وراث می توانید با طرح دادخواست و واریز وجه به صندوق دادگستری تقاضای الزام به انجام تعهدات را به طرفیت وراث متوفی مطرح نمائید.