مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام من یکسال پیش به دوستم تجاوز شده و بکارتش گرفته شده توسط یک فرد خیلی معقول و معروف. حال خواهرم اصلا خوب نیست و متاسفانه چت هاشونو پاک‌کرده ، الان اگر شکایت کنه بنظرتون نتیجه ای میده ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام باید دلایل حفظ میشد و با همون دلایل طرح دعوا می‌کرد با اینحال شکایت را انجام بدین نهایتا نتیجه نمی‌گیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعید است به نتیجه برسد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما نیاز به بررسی بیشتر دارد سوال خیلی ساده و بدون جزئیات بیان شده است راه شکایت باقیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر متاسفانه مگر تحت شرایطی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به مدارک موجود دارد که یک سال گذشته باید مدارک بررسی شود آیا امکان پذیر هست یا خیر؟

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تجاوز یه موضوع است رابطه جنسی یا رضایت یک موضوع باید بررسی کرد که فی الواقع کدام یک بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
از طرفی اگر با هم دوست باشند و پیامک نیز داشته باشید باز موضوع شکایت نتیجه نخواهد داشت.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما شکایت کنید ورسیدگی شود در صورت امکان وکیل بگیرید