مشاوره حقوقی رایگان - حقوق، سنوات و حق بیمه

با عرض سلام سربلندی برای شما مشاوران عزیز... من در 29 آذر ماه سال 1394 در کافه‌ای مشغول به کار شدم و کار خود را در 1 دی ماه 1397 به پایان رساندم (به اختیار ترک کار کردم)
و در این مدت کاری فقط 9 ماه حق بیمه من از 36 ماه پرداخت شده . پاداش، سنوات و حقوق اداره کاری پرداخت نشده است. در صورتی که بنده کار خود را به نحو احسن انجام میدادم....
لطفا بنده را در این زمینه راهنمایی بفرمایید. که آیا میتوانم خواستار حق و حقوق ضایع شده خود باشم... ؟
سپاس گزارم ....

پاسخ ها :

یک وکیل

باید بروید اداره کار و عرضحال بدهید