مشاوره حقوقی رایگان - حذف عضویت سامانه ثنا

ببخشید میخواستم بپرسم امکان داره در سامانه ثنا عضویت خودمونو حذف کنیم و دوباره وارد بشیم ..؟
آخه اطلاعات من روی شماره تلفن مادرشوهرم هستش و الان شوهر فوت شده و با خانواده شده ارتباط ندارم .
الان جه کار میتونم بکنم که اطلاعات ثنای من بیاد روی شماره تلفن خودم؟؟

پاسخ ها :

حذف عضویت سامانه ثنا تغییر شماره همراه در سامانه ثنا سامانه ثنا