مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شماره موبایل ثنا

سلام
من همسرم دوسال پیش ثنا ثبت نام کرد و الان زندان هست و اون شماره موبایلی که ثبت شده برای ثنا دسترسی بهش نداریم من چطوری میتونم ثنا همسرمو مجددا درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید منو.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسرتون می تواند شماره خود را تغییر دهد.
از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید وکالت کاری از وی بگیرید تا در دفتر خدمات تلفن جدید معرفی کنید یا اینکه همسرتان در داخل زندان اگر دفتر خدمات قضایی مستقر در زندان وجود دارد تلفن جدید معرفی کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید چیه دوباره‌ی سنا از طریق دفتر خدمات تغییر پیدا می‌کند پس شما می‌بایست از ایشان 1 وکالت بگیرید و به دفتر خدمات مراجعه کنید و شماره‌ی تلفن را عوض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید خود ایشان درخواست تغییر شماره را در دفتر خدمات قضایی بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مراجعه به خدمات قضایی شماره جدید دیگری را به دفتر خدمات ارائه نمایید تا پیامک به شماره جدید ارسال گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به وکالت کاری از ایشان دارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خود او باید از طریق دفتر خدمات قضایی داخل زندان شماره خود را تغيير دهد