مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

سلام. حدود دوسال و نيم از زندگى ما گذشت. فرزند ما كه به دنيا اومد بداخلاقى شوهرم و مادرشوهرم زيادتر شد. نوزاد ما كه ٣٠ روزه شد شوهرم خونه رو ترك كرد و رفت و همه جا ميگفت من بچه نميخواستم! الان ٥ ماه گذشته و هيچ سراغى از من و بچه نگرفته تا اينكه حالا دستور موقت گرفته برا ملاقات فرزند ٣ روز در هفته هر دفعه ٢ ساعت بدون حضور مادر! من بچه رو ندادم، الان رفته دادخواست داده كه دادگاه تشكيل شه و...
آيا دادگاه ميتونه و ممكنه كه رأى بده ملاقات نوزاد ٦ماهه بدون حضور مادر باشه و پدر ببره بچه رو؟؟
مادر تا چند سالگىِ بچه ميتونه درخواست بده كه ملاقات در حضور مادر صورت بگيره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

حضانت بچه تا هفت سالگی باشما هست ولی این معنیش این نیست که مانع ملاقات فرزند و تخلف از دستور دادگاه بکنید. بنابراین بدون نگرانی از جدایی فرزند به دادگاه مراجعه توضیحات خودتون را مبنی بر اینکه نگران بچه هستید و مدت ملاقات یا زمان آن را تعدیل و شرایط آن را تغییر دهند بیان کنید در نهایت نسبت به اجرای حکم درخصوص ملاقات فرزند اقدام کنید تا براتون دردسر نشه