مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست سازمانی

باسلام و احترام
اینجانب قبولی آزمون استخدامی قرارداد کارمعین تحت عنوان ماما در یکی از مراکز خدمات سلامت شبانه روزی مرزی بودم ابلاغیه من از دانشگاه علوم پزشکی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان مورد نظر و حتی از آنجا به مرکزی که قرار بود کار کنم تحت عنوان مامای مرکز بود حتی حکم فیش حقوقی و اتوماسیون ادارای هم ماماست ولی دقیقا روزی که ابلاغ من زده شد بعده یک ماه معطلی بی جهت همان روز شروع به کار خانمی را به عنوان ماما در طرح پزشک خانواده زدند که قبلا بهورز دو روستای تحت پوشش مرکز بود ایشان از بهورزی انصراف داده جای بنده ماما شده و من را جای او بدون اینکه قبلش اطلاع بدهند بهورز همان دو روستا کردند و فقط یک ابلاغ از شهرستان نه استان برای آن مرکز آمد که من بهورز آن دو روستا بشوم کاری که نه تخصصی درش دارم و نه علاقه و وقتی به واحد کارگزینی گفتم گفت نمیخوای انصراف بده همینی که هست خدا میدونه تا کی اصلا همین بهورزی بمونی

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طرح شكايت ديوان عدالت اداري فرماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می بایست ارگان مربوطه یا دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه پیگیر شوید در صورتی که مفید فایده نبود میتونید از طریق دیوان اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان ارگان و سپس دیوان پیگیری کنید