مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست سازمانی

باسلام و احترام اینجانب قبولی آزمون استخدامی قرارداد کارمعین تحت عنوان ماما در یکی از روستاهای مرزی بودم ابلاغیه من از دانشگاه علوم پزشکی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان مورد نظر و حتی از آنجا به مرکزی که قرار بود کار کنم تحت عنوان مامای مرکز بود حتی حکم فیش حقوقی و اتوماسیون ادارای هم ماماست ولی دقیقا روزی که بعد از یک ماه معطلی بی جهت ابلاغیه من زده شد دقیقا همان روز شروع به کار خانمی را به عنوان ماما طرح پزشک خانواده زدند که قبلا بهورز دو روستای تحت پوشش مرکز بود ایشان از بهورزی انصراف داده جای بنده ماما شده و من را جای او بدون اینکه قبلش اطلاع بدهند بهورز همان دو روستا کردند کاری که تخصصی درش دارم و نه علاقه و وقتی به کارگزینی گفتم گفت همینی که هست دوست نداری انصراف بده برو معلومم نیست تا چند سال همین بهورز بمونی آیا میتوانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم باتشکر و خدا قوت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی و محکمه پسندی دارید میتوانید از طریق دیوان پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد چرا که ابعاد گسترده ای دارد سوال شما که باید هر کدام تک تک بررسی کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید