مشاوره حقوقی رایگان - ماشین خریداری کردم نمیان سند بزنن

با سلام بنده یه 206 خریداری کردم که طرف وکالت فروش داشت و ماشین به نامه کسه دیگه بود الان نمیاد سند بزنه چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وفق وکالت اقدام نمایید
می‌توان علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
...

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست الزام به تنظيم سند رسمي دهيد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و شخصی که پلاک به نام ایشان است مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر وکالت دارید خود اقدام کنید اگر وکالت ندارید از طریق پروسه قضایی باید اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قرارداد شما معتبر است و جای نگرانی نیست می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید...