مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند خودرو توسط فروشنده

سلام 8سال پیش یه ماشین خریدیم و پول و یک چک دادیم که چک رو پاس کردیم الان 8ساله که صاحب ماشین امروز و صبح می‌کنه و نمیاد سند بزنه چه راهی پیشنهاد میکنید که بتوانیم سند خودرو را بگیریم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

رقيه  قايدي

سرکار خانم رقيه قايدي :

سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی خودرو را به طرفیت فروشنده مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس پرینت پرداختی ها و مبایعه نامه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا اظهارنامه سپس داد خواسته الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی و الزام به فک
پلاک را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزم به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید