مشاوره حقوقی رایگان - ساخت وساز

باسلام .دریکی ازروستاهای تبریزکه به تازگی شهرشده،درفاصله کمترازصدمتری داخل محدوده-سه تازمین وجودداره که شهرداری خارج ازمحدوده اعلام کرده وهرسه قولنامه ای می باشند.دویاسه سال پیش یکی اززمین هاساخته شده وآب وبرق بهش دادن وزمین دیگرنیزساختن ولی آب وبرق بهش نمیدن.زمین سوم که بین این دوزمین بوده رواصلاشهرداری نمیذاره ساخته بشه ومیگه درصورت ساختن بنابایدجریمه بدین.ازشماوکلای محترم خواهش دارم ازنظرحقوقی پاسخ بدین کارشهرداری درسته یانه واگه نادرسته کجابایدشکایت بشه که اجازه ساخت وسازبده.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام باید قرارداد و محل دقیق زمین مشخص بشه تا بشه اظهار نظر کرد به همراه مدارکتون به وکیل مجرب مراجعه کنید