مشاوره حقوقی رایگان - کمیسون 134 سپاه

اینجاب بابت کمیسون 134 سپاه پاسداران یکبار دیگر از شما سروران عاجزانه درخواست یاری دارم
درجواب نامه قبلی من بهم گفتیدبرم ایثارگران پیگیری کنم ،که جوابگو نیستند؟؟؟هیچ جوابی نمیدن میگن برو به بیمه (کوثر) مراجعه کنید
من درخدمت به ملتم توسربازی دچاراسیب شدم توانایی کار سنگین ازمن گرفته شده قبل اینکه من به خدمت بیام که این مشکل نداشتم تو خدمت این طوری شدم
برام کمیسون برگزار شده معلول حین خدمت محسوب شد
رفتم بیمه کوثر برای غرامت اصلا میگن غرامتی تعلق نمیگیره !!!ایا این درست کسی که خدمت به نظام مقدس اسلامی میکند این گونه به المتاس کردن بیفتد؟؟؟
در این اوضاع به نظرشما هزینه کردن عمل جراحی چقده ؟؟؟چقد باید هزینه بستری دارو پاسمان تزریقاتی دکتر ازمایشات سنوگرافی داد ؟؟؟
عزیزان من نمیگم پول مفتی بهم بدید میگم توانای کار سنگین ندارم برم کارگری همین کارگری هم کار سنگینه من توانایی ندارم
شماعرض کردید برم ایثارگران محل خدمتم ده بار رفتم ولی میگن برو به بیمه مراجعه کن غرامت بگیر ،رفتم بیمه میگه تو حق بیمه ماهیانه5 هزارتومان انتظار داری غرامت هم بگیری ؟؟؟
سروران گرامی بزرگواران ازشما عاجزانه درخواست دارم یه راه حل بهم نشون بدید ایثار گران من میفرسته بیمه بیمه هم میفرسته دنبال نخود سیاه ایا این ظلم نیست که درحق اینده من ظلم بشه
من بخاطر خدمت به سرزمین رفتم سرباز شدم تو سربازی این بلا سرم امد وحالا هیچ ارگانی پاسخگو نیست
من که دروغی ندارم بگم دکترا کمیسون پزشکی هم تایید کردن کمیسون 134 تایید کرده الان طرف چپ شکم دوباره نیاز به عمل داره با کدام هزینه عملش کنم؟؟؟
لطفا خواهشا تمنا دارم راه حل بهمون بگید که دلگرمی باشه برامون نه فقط برم این ارگان اون ارگان هیچ جوابی بهم ندهند؟
یک لحظه شرایط ما رو هم درک کنید

پاسخ ها :

صادق قادری

صادق قادری :

به استناد قانون بیمه عمر و حوادث نیروی های مسلح علیه یگان خدمتی و بیمه کوثر دادخواست مطالبه غرامت را مطرح نمایید