مشاوره حقوقی رایگان - سلام. امروز این پیامک برای من ارسال شده خواستم بدونم برای چی هست؟

دادخواست شماره.... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه چهاردهم شوراي حل اختلاف شهرستان شاهرود ارجاع و با شماره پرونده.... و رمز شخصي...... ثبت گرديد

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
یک پرونده علیه شما در این شعبه به این شماره ثبت شده.
وارد عدلیران بشوید. قسمت اطلاع رسانی اشخاص حقیقی شماره ملی و رمزتون رو وارد کنید. قسمت روند پرونده، میتونید موضوع دادخواست رو ببینید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواستی در این شعبه شورا ثبت شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما دادخواست نداده اید کسی علیه شما طرح دعوی کرده است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک نفر از شما مبلغی زیر 20 م تومان طلب دارد که دادخواست داده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا کسی دادخواستی علیه شما داده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست به طرفیت شما مطرح شده است
و زمان جلسه دادرسی ابلاغ خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده ای برایتان در سامانه ثبت شده . شخصی علیه تان دادخواست حقوقی داده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دادخواستی ثبت شده است و به مرجع محترم ارجاع گردیده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواستی که شما یکی از طرفین آن هستید به دادگاه ارجاع شده است...