مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط خسارت افت ماشین

با سلام
بنده تصادف کردم و طرف مقابل دادخواست افت خسارت و هزینه بیمه کرد و توافق نکردبیاد بیمه تا خسارات بگیره و از طریق هم خسارات بیمه و هم افت قیمت کرد من ماشین 4 ماه پیش قلنامه کردم و فروختم و الان کارمند هستم آیا میتونم تقسیط دادخواست بدم با توجه به اینکه به موجب یک وکالت حضانت سرپرستی و تمام مخارج پسرم بعهده من است دادخواست تقسیط قبول میشه..؟
چی بنویسم در دادخواست؟
ممنون میشم فورس لطف کنید و پاسخ من بدید

پاسخ ها :

یک وکیل

وقتی به دادگاه دعوت شدید حرفهایتان را با دلیل و مدرک به قاضی دادگاه بزنید.