مشاوره حقوقی رایگان - تعهد محضری

با سلام. من سال 95 در اداره دولتی قبول شدم و تعهد محضری دادم که تا 5 سال اونجا باشم به خاطر شرایط سخته اون اداره . جایی دیگه امتحان دادم و قبول شدم احتمالا 3 ماه از تعهد 5 ساله من باقی می ماند من میتونم از اداره اول با توجه به 3 ماهه تعهد محضری دفتر اسناد رسمی بیام بیرون و چه عواقبی برای من داره ممنون میشم که راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که موجب ورود خسارت به آنها شوید برای این مدت قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر طبق قانون بتوانید استعفاء بدهید می توانید استعفا خود را اعلام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق دفترخانه اسناد رسمی تعهد محضری دهید به عنوان یک سند رسمی قابل استناد باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از اداره مربوطه پیگیری کنید و رایزنی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر برای استخدام بعدی شما مشکل ایجاد خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به قرارداد فی مابین دارد که بر چه صورت و چه تعهداتی این قرارداد تنظیم شده است شما می توانید مطابق قرارداد خود عمل به نمایید گرچه در صورت ورود خسارت این حق برای طرف مقابل وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و عرض ادب
شما بیش از تعهد اقامت که مدت آن مشخص است به هر حال کارمند و مستخدم ارگانی هستید برای خروج از ارگان و سازمان هم باید استعفا دهید ...
پیروز باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به مفاد قرارداد استخدامی دارد