مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پرونده جبهه و جانبازی

سلام خسته نباشید
یکی از همسایگان نزدیک بعد از 20 سال و خورده ای رفتن دنبال پرونده جبهه و جانبازیشون
توی پایگاهی که از اونجا اعزام شدن به جبهه توی سیستم هاشون اسمش هنوز هستش ولی پرونده ش رو هرچی میگردن نیست و میگن گم شده دیگه
هیچ راهی برای برگردوندن این پرونده و استفاده ازش وجود نداره دیگه ؟ ایثارگری جبهه هم دارن.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام از همرزمان ایشان هم می توانید اطلاعات کسب کنید و ارگان اعزام کننده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر از بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان با توجه به پرونده که داری پیگیری نمایید تا کارت ایثارگری شما بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق یگان محل اعزام و یگان محل خدمت پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد میشود به یگان محل اعزام خود مراجعه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و عرض ادب
موضوع را از ارگان های ذیصلاح مربوطه پیگیری کنید رفع مشکل شما راهکار حقوقی و قضایی ندارد...
پیروز باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق امور ایثارگران پیگیری کنید