مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه کروکی به عهده کیست؟ بیمه یا مقصر تصادف از جیب خودش باید پرداخت کند؟

با عرض سلام و خسته نباشيد ، چند وقت پيش با شخصى تصادف كردم و افسر سر صحنه حاضر شد و كروكى نكشيد و به دلیل اینکه من دنده عقب میرفتم مقصر شناخته شدم ، مدارك عوض كرديم، بیمه نامه و کارت ماشین رو به اون آقا دادم و قرار شد روز بعد ساعت 10صبح بریم و توافقی حل کنیم ولی متاسفانه شماره اون شخص رو تو گوشیم ناقص ثبت کرده بودم و با کلی مکافات تونستم شماره اون آقا رو با کمک پلیس راهنمایی رانندگی تا ظهر پیدا کنم و باهاشون تماس بگیرم. با ایشون تماس گرفتم و ایشون اعلام کردند کار دارند و نمیتونن الان بیان و بعد از اون ایشون تا 2 هفته رفتند مسافرت و من هم در این بین پیامک میزدم که بیاین بریم تا ماشینتونو درست کنم و پاسخی نمی دادند. من روز بعد ماشین خودمو درست کردم ، تا اینکه بعد از سه ماه با بررسی از دفتر بیمه متوجه شدم این آقا از کوپن من استفاده کرده و خسارت رو گرفته و چون افسر کروکی نکشیده بود هزینه ای که برای دریافت کروکی کرده رو از من میخواد . این آقا بیمه نامه من رو نمیده و رفته شورای حل اختلاف به دلیل عدم پرداخت به موقع مطالبات از من شکایت کرده میخوام بدونم شکایتش وارده و من چجوری باید از خودم دفاع کنم؟ واینکه هزینه کروکی رو من باید من بدم یا به عهده بیمه است ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با دریافت خسارت از بیمه شما مشمول پرداخت هزینه ای نیستید