مشاوره حقوقی رایگان - قاضی بدوی و تجدید نظر

سلام
بنده در یک دادگاه بدوی در مورد خلع ید ملکی که خریده ام محکوم به تخلیه شدم با اخذ خسارت از طرف مقابل ولی بعد از چند سال در دادگاه تجدید نظر استان دوباره همان قاضی پرونده من در بدوی می باشد ، ایا من میتوانم برای وجود 1 یک قاضی برای یک پرونده در دو دادگاه بدوی و تجدید نظر به دادگاه اعتراض کنم و در خواست رد دعوا از طرف خواهان یا تعویض قاضی پرونده در دادگاه تجدید نظر استان را بدهم. لطفا در اسروع وقت جواب دهید بسیار فورس ماژور است چون شنبه 2 شهریور دادگاه است.
با تشکر و احترام فراوان

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر قاضی همان پرونده بدوی ست باید پرونده به شعبه دیگری برود

صادق قادری

صادق قادری :

ایراد (( رد دادرس)) به جهت اینکه سابقا اظهار نظر ماهوی کرده است مطرح نمایید

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام یاراد وارد است باید پرونده به شعبه دیگری ارجاع گردد