مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارفرما

باسلام من و برادرم بیمه کشاورزی هستیم که پدرم کارفرما بود الان پدرم فوت کرده. برای ادامه پرداخت بیمه به نحوی که سهم کارفرما که دولت پرداخت میکردن قطع نشود چه باید. الان بیمه قطع شده و گفتن باید آزاد پرداخت شود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آنچه قبلا باشد می‌توان کاری کرد جدیدا باید آزاد بپردازید یا دیگران بعنوان کارفرما تعیین شود
راه دفاع وجود دارد