مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شخصی از مدیر مجتمع

سلام، مدیر مجتمع تجاری اداری هستم، به دلیل همکاری نکردن واحدها و خالی بودن صندوق، با اعلام وضعیت فعلی به کارکنان، بیمه کارکنان از جمله خودم واریز نشده، کارگرها از شخص بنده در 2 کیفری شکایت و با اینکه به قاضی اعلام کردم که شکایت ایراد شکلی دارد و باید از مجتمع شکایت شود، قاضی بنده را متهم و به پرداخت حدود 10 میلیون ....
چیکار کنم که شکایت بر علیه مجتمع، یا هیأت امنا انجام بشه؟ ضمن اینکه اول سال به دلیل وضعیت موجود، کارگر ساکی استعفا داده. سپاس

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سوال تون خیلی نامفهوم و مبهم است مجدداً آن را مطرح کنید