مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام من خودرویی به صورت حواله به یک شخص فروختم
به دلیل مزاحمت ها و عدم تعهد به پرداخت مبالغی که بینمون قرارداد شده بود و منو تحت فشار مالی گذاشتن
منصرف از فروش ماشین شدم و در تکاپو پرداخت مبلغ به ایشان بودم. ضمن اینکه از حواله با خبر بودم که تا یک ماه دیگه تحویل می دهند.
وکالتی که به ایشون دادم وکالت تحویل خودرو بود و یک چک به اندازه مبلغی که به من پول داده بودند.
متاسفانه در حین جور کردن پول متوجه شدم ایشون داخل سایت سایپا اطلاعات تماسی منو تغییر دادن تا بنده از ماشین بی خبر بشم و با آشنایی که داشتن ماشینو تحویل گرفتن و من بعد از یک هفته خودم متوجه شدم این قضیه رو.و ایشون هیچ گونه اطلاع رسانی نکردن. با توجه به اینکه با تغییر شماره تماس مدارکو قصد داشتن به دست خودشون برسه و اگر من تا یک ماه دیگ پیگیری از نمایندگی نمیکردم اصلا متوجه نمیشدم ایشون ماشینو سوار میشن
حالا این وسط من اگر بخوام خودرو رو توقیف کنم بهتر نتیجه میگیریم
یا صبر کنم خودشون یک روز بیان دنبال من برای پرداخت الباقی ماشین تا سند رو به اسمشون بزنم
به خاطر اینکه ایشون خیلی منو اذیت کردن چه کاری میتوان کرد که یک مقدار ایشون اذیت شن

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . اگر وکالت بلاعزل نیست ضمن عزل ایشان و ارسال اظهارنامه مراتب را اعلام و دادخواست تحویل مبیع بدهید. اگر وکالت بلاعزل است با ماده 29 راهنمایی توقیف خودرو کنید و سپس دادخواست مفاصا حساب دوران وکالتی بدین .